Zoeken

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal:

Klantenservice

Waar ben je naar op zoek?

Algemeen

Hoe laad ik de batterij van mijn elektrische fiets op?

De meeste elektrische fietsen worden geleverd met een oplader die je in het stopcontact kunt steken. Sluit de oplader aan op de batterij van jouw fiets en wacht tot de batterij volledig is opgeladen. Het opladen duurt meestal enkele uren, afhankelijk van de grootte van de batterij.

Hoe vaak moet ik de batterij van mijn elektrische fiets vervangen?

De levensduur van een batterij van een elektrische fiets varieert van enkele jaren tot wel tien jaar, afhankelijk van het type batterij en het gebruik van de fiets. Over het algemeen is het raadzaam om de batterij te vervangen als de actieradius significant afneemt of als de batterij niet meer goed functioneert.

Kan ik mijn elektrische fiets gebruiken als de batterij leeg is?

Ja, je kunt jouw elektrische fiets nog steeds gebruiken als de batterij leeg is, maar het zal zwaarder en moeilijker zijn om te trappen dan bij een normale fiets. Je kunt jouw fiets ook opladen tijdens het rijden door middel van een oplader die is aangesloten op een dynamo. Wij verkopen verschillend fietsen met een batterij. Samen kijken wij naar de beste oplossing.

Wat is het verschil tussen een racefiets en een mountainbike?

Het belangrijkste verschil tussen een racefiets en een mountainbike is het ontwerp en de kenmerken van de fiets. Een racefiets is ontworpen voor snelheid en prestaties op verharde wegen, terwijl een mountainbike is ontworpen voor off-road rijden, met bredere banden en een verende voorvork.

Hoe kan ik mijn fiets aanpassen voor meer comfort?

Enkele manieren om jouw fiets aan te passen voor meer comfort zijn bijvoorbeeld het vervangen van het zadel, het verhogen van het stuur, het aanpassen van de remhendels en het veranderen van de positie van de pedalen. Je kan ook overwegen om speciale handvatten of een fietsbroek te gebruiken. Als je eenmaal een fiets hebt gekocht dan helpen wij jou graag om de fiets om de juiste manier in te stellen.

Wat zijn de belangrijkste accessoires die ik nodig heb?

Enkele belangrijke accessoires zijn een fietsbel, verlichting, een fietsslot en een fietspomp. Afhankelijk van je gebruik kan je ook denken aan fietstassen, een bidonhouder en een fietscomputer.

Hoe ver kan ik fietsen op een volle accu?

De actieradius van een elektrische fiets is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de capaciteit van de batterij, de instellingen van de fiets en het terrein waarop je fietst. Gemiddeld kan je met een volle accu tussen de 50 en 120 kilometer fietsen.

Verzenden

Wat is de juiste framemaat voor mij?

De juiste framemaat is afhankelijk van je eigen lengte en binnenbeen lengte. Het is belangrijk om de juiste maat te hebben om een ​​comfortabele en veilige rit te garanderen. Samen met jou bepalen wij de de juiste framemaat.

Welk type fiets past het best bij mijn gebruik?

Het type fiets dat het beste bij je past, hangt af van het gebruik en persoonlijke voorkeuren. Bijvoorbeeld, als je voornamelijk op vlakke wegen fietst, is een stadsfiets wellicht de beste optie. Als je graag off-road fietst, dan is een mountainbike misschien de betere keuze. Tegenwoordig is ook het mogelijk voor verschillende prijzen een e-bike aan te schaffen. Wij adviseren je hier graag in.

Afspraak maken

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.