Zoeken

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal:

Over De Sprong

Een fiets voor iedereen

De Sprong is een Kempens maatwerkbedrijf met een fietsenwinkel in Meerhout. Naast maatwerk leggen we de focus op menswerk.

Ons hart slaat niet alleen sneller na een stevige fietstocht, maar klopt ook voor onze medewerkers die we opleiden, begeleiden en klaarstomen voor het bedrijfsleven. En voor jou. Jij die wilt fietsen zonder zorgen.

Samen vinden we uit wat de ultieme fietsbeleving voor jou betekent en welke fiets daarbij past. Persoonlijke voorkeuren vragen om een persoonlijke aanpak.

Wij maken tijd voor jou en voor elk type fiets. Van deskundig advies, aankoop, overname tot het herstellen van jouw fiets.

(F)iets voor jou?

Contacteer ons! 

Smoelenboek

Filip Laenen
Filip Laenen
Verkoop
Freddy Van den broeck
Freddy Van den broeck
Monteur
Kristof Weckx
Kristof Weckx
Verkoop
Michel Van Randen
Michel Van Randen
Monteur
Over ons

Het verhaal van De Sprong

De Sprong is in 2016 gestart als erkend Kempens maatwerkbedrijf. Naast maatwerk leggen wij de focus op menswerk. We stomen onze medewerkers klaar voor het bedrijfsleven en we gaan ‘the extra mile’ om zowel iets voor jou als voor de hele samenleving te betekenen.

Op een duurzame en ecologisch verantwoorde manier aspireren we tewerkstelling voor iedereen, in het bijzonder voor de meest kwetsbaren. Samen laten we hen de sprong voorwaarts maken. Zodat ze uitgroeien tot FietsenMakers, GroenMakers of MilieuMakers. De makers van morgen!

Freddy Meerhout Mol Ontrack Bikes Ebike techniekmakers de sprong

Afspraak maken

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.