Zoeken

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal:

Sint & Santa Stuntdagen brengen Fietsenfeest naar Mol en Meerhout

De feestdagen komen vroeg voor fietsliefhebbers in Mol en Meerhout, dankzij de bruisende Sint & Santa Stuntdagen van BackOnTrack en OnTrack. Twee verschillende locaties, één doel: betaalbare fietsen van topkwaliteit.

BackOnTrack in Mol: 1e Hands kwaliteit bikes, 2e Hands prijzen

BackOnTrack, voorheen bekend als het Fietsenatelier, straalt in Mol met zijn aanbod van betaalbare tweedehandsfietsen. De Techniekmakers vanuit De Sprong vzw hebben zich toegelegd op het herstellen en onderhouden van stadsfietsen, waardoor ze oud weer als nieuw maken. Met de actie  “1e Hands kwaliteit bikes, 2e Hands prijzen” biedt BackOnTrack niet alleen voordelige fietsen, maar ook duurzaamheid in mobiliteit.

OnTrack in Meerhout: Kortingen en Kadootjes voor Fietsliefhebbers

In Meerhout staat OnTrack klaar om fietsfanaten te verwennen met geweldige kortingen en verrassingen. Alle fietsen genieten van minimaal 10% korting, helmen zijn afgeprijsd met 15%, en er zijn kortingen beschikbaar op diverse onderdelen en accessoires. Als kers op de taart ontvangende de eerste 100 betalende klanten een speciaal cadeautje van onder de kerstboom, met kans op een verbluffende 40% korting op hun aankoop.

Bezoekers worden aangemoedigd om de unieke aanbiedingen van beide locaties te verkennen en te genieten van het feestelijke sfeertje tijdens de Sint & Santa Stuntdagen. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare tweedehandsfiets in Mol of profiteert van kortingen in Meerhout, deze dagen bieden voor elk wat wils.

De actie start op 28 november en zal duren tot 28 december.               

Afspraak maken

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.