Zoeken

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal:

Opendeurweekend 17 & 18 juni

In het weekend van 17 & 18 juni hebben wij een special opendeurweekend met een lekker hapje of drankje en een mooie korting op onze gehele collectie. Tijdens het weekend kan je een testrit maken op jouw nieuwe e-bike en krijg je ook nog eens 10% korting op de gehele collectie. Of je nu op zoek bent naar een gloednieuwe racefiets, een comfortabele stadsfiets of een robuuste mountainbike, je zult zeker iets vinden dat aan je behoeften voldoet tegen een gereduceerde prijs.

Naast dat het mogelijk is om een testrit te maken op jouw nieuwste e-bike en 10% korting te krijgen op de aankoop daarvan. Heeft Cyclis ook een mooie actie opgezet voor bedrijven en organisaties. Als je in het weekend van 17 & 18 juni besluit om voor jezelf of jouw medewerkers een fietslease te regelen krijg je €100,- gratis onderhoudsbudget.

Kom je ook langs?
Naast dat we vele voordelen hebben dit weekend. Staat ook ons deskundig personeel klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren bij het kiezen van de juiste fiets. Of je nu behoefte hebt aan advies over de juiste framemaat, het ideale type fiets voor je behoeften of het onderhoud van je huidige fiets, het team van Ontrack Bikes heeft de kennis en ervaring om je te helpen.

Openingstijden
– Zaterdag 17 juni 10.00 – 16.00 uur
– Zondag 18 juni 10.00 – 16.00 uur

Voorwaarden 10% korting
– De korting geldt alleen bij de aanschaf van een fiets als particulier
– De korting geldt alleen als de fiets of accessoires zijn aangekocht op 17 of 18 juni.
– De korting geldt niet op aangepaste fietsen.
– Er is geen cumulatieve korting mogelijk (korting op korting)

Afspraak maken

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.