Zoeken

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal:

Naservice

Jouw fiets herstellen of onderhouden?

Jij wilt met jouw fiets keer op keer een ultieme fietsbeleving ervaren. Wil je controleren of jouw fiets klaar is voor jouw volgende fietsavontuur? Is het tijd voor een onderhoudsbeurt van jouw fiets? Zijn bepaalde onderdelen aan vervanging toe?

De Sprong beschikt over vakkennis en een ruime voorraad van onderdelen om jouw fiets zo snel mogelijk piekfijn in orde te brengen. Moet je toch even wachten? Dan zorgen wij kosteloos voor een gepaste vervangfiets. Wordt jouw E-bike hersteld? Dan helpen we je met een E-bike als vervangfiets verder.

Fietsen zonder zorgen? Bij De Sprong reken je op een ijzersterk onderhoud, herstelling of nazicht van jouw fiets. Geef jouw persoonlijke wensen door.

Onderhoudsbeurt voor je fiets zelf inplannen

Heeft jouw fiets een opknapbeurt nodig? Is een onderdeel van je fiets aan vervanging toe? Een gratis vervangfiets terwijl de jouwe hersteld wordt? Wij gaan voor een ijzersterke naservice!

De Sprong maakt tijd voor jou en voor elk type fiets. Laat ons weten welk moment we in onze agenda moeten vrijhouden voor het onderhoud van jouw fiets. Maak jouw afspraak online.

  1. Vul het formulier in of bel ons op: +32 14 95 34 40.
  2. Wij bevestigen jouw gekozen datum.
  3. Jij levert de fiets, en we bellen je als hij weer klaar is (In de meeste gevallen aan het eind van de dag)..

Onderhoud aanvragen

Over ons

Het verhaal van De Sprong

De Sprong is in 2016 gestart als erkend Kempens maatwerkbedrijf. Naast maatwerk leggen wij de focus op menswerk. We stomen onze medewerkers klaar voor het bedrijfsleven en we gaan ‘the extra mile’ om zowel iets voor jou als voor de hele samenleving te betekenen.

Op een duurzame en ecologisch verantwoorde manier aspireren we tewerkstelling voor iedereen, in het bijzonder voor de meest kwetsbaren. Samen laten we hen de sprong voorwaarts maken. Zodat ze uitgroeien tot FietsenMakers, GroenMakers of MilieuMakers. De makers van morgen!

Freddy Meerhout Mol Ontrack Bikes Ebike techniekmakers de sprong

Afspraak maken

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.